Montafon

Beschrijving: Montafon, gelegen in Vorarlberg, Oostenrijk, is een veelzijdig skigebied dat zich uitstrekt over verschillende dorpen zoals Schruns, St. Gallenkirch en Gaschurn. Het gebied biedt een uitstekende mix van pistes voor beginners, gevorderden en experts. Met moderne liften en goed geprepareerde pistes is het een paradijs voor wintersporters. Naast skiën zijn er tal van andere activiteiten zoals snowboarden, langlaufen en sneeuwschoenwandelen.

Sfeer: Montafon combineert traditionele Oostenrijkse charme met moderne faciliteiten. Het gebied is bekend om zijn gastvrijheid, levendige après-ski, en adembenemende uitzichten. De sfeer is vriendelijk en uitnodigend, ideaal voor zowel gezinnen als avontuurlijke skiërs.

Activiteiten: Naast skiën en snowboarden biedt Montafon ook rodelbanen, winterwandelroutes, en schaatsbanen. Er zijn diverse berghutten en restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en de gezellige Oostenrijkse sfeer.

Aanbevolen voor: Gezinnen, beginners, gevorderden en experts die op zoek zijn naar een afwisselende en kwalitatief hoogwaardige skivakantie.

Hoogte skigebied
650m - 2430m
Totale lengte piste
297km
Makelijke piste
100km
Gevorderde piste
172km
Moeilijke piste
25km