Over ons

Photo by Glade Optics

Welkom bij Landscapeski

Bij ons ben je in goede handen

Een keuze aan top skigebieden, kwaliteitsvolle hotels, ervaren reisbegeleiding en vervoer naar mererlei budget in recente, veilige, hoog gamma autocars.

Een team met ruime ervaring in de reissector, altijd met een hoge klantentevredenheid.

Photo by Lucian Andrei

Hoe het begon

Ontdek onze geschiedenis

Begin de 80-tiger jaren bedacht Remi De Meester dat het wel tof zou kunnen zijn om zonder veel vakantiedagen te moeten opofferen een verlengd weekend te gaan skiën. Hij noemde de formule ‘Miniski’ en trok met een zo goed als volle First Class bus tot net over de grens van Duitsland met Oostenrijk naar Wildschönau.

De formule waarbij per 10 klanten een skimonitor en voor de bus een reisleider mee was werd immens populair in vlaanderen en het is uit dit initiatief dat alle huidige Shortski programma’s ontsproten zijn. Zo ook, na een eerste initiatief onder ABI Reizen in 1988, ontstond in 1993 Landscape onder Franke Lok.

Franke boekte budgetvriendijke hotels die anders enkel in de zomer open waren omdat ze iets verder van de pistes lagen en die speciaal het weekend openden om die gekke Belgen te ontvangen. De zoektocht naar variatie van skigebieden leidde uiteindelijk dieper Oostenrijk in en naar Italië, naar Süd Tirol.

Landscape heeft onder Franke gedurende járen duizenden klanten naar de sneeuw gebracht om op de latten tijdens een verlengd weekend de positieve energie op te laden. De ski’s en skistijl evolueerden, de wensen van klanten ook, Franke ging met pensioen en verkocht zijn kind dat ondertussen een naamaanpassing naar LandscapeSki had ondergaan aan Aktiefski in 2015.

In 2021 heeft Aktiefski beslist andere paden te gaan bewandelen en LandscapeSki doorverkocht aan Landscape Travel. Landscape Travel is een team met ruime ervaring in de reissector en heeft hoge klantentevredenheid als missie.

Wij wensen een ruim publiek aan te spreken en dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Dit doen wij door onze keuze aan top skigebieden, kwaliteitsvolle hotels, ervaren reisbegeleiding en vervoer naar ieders budget in recente, veilige, hoog gamma autocars. Bovendien grijpen wij terug naar oude waarden en houden wij onze op- en afstaprondes geoptimaliseerd en beperkt.