Busvervoer

coach2travel

Busvervoer

Als nachtreizen geen opoffering moet zijn maar zalige luxe!

Onze vervoersmaatschappij Coach2Travel, waar wij sinds ons ontstaan reeds mee samenwerken, staat garant voor kwaliteitsvol en veilig vervoer. De autocars van dit familiebedrijf, ontstaan in 1987, zijn gemiddeld 2,5 jaar oud.

Opstapplaatsen:

Aalter:               16:00
Destelbergen:  16:45
Temse:               17:30
Kontich:             18:15
Bertem:              19:15
Lummen:           19:45

De vertrekuren van de opstapplaatsen zijn indicatief en kunnen variëren naargelang het aantal te bedienen opstapplaatsen en de eindbestemming.

 

draming

Dreaming Class

Deze autocars voorzien voor elke klant een zitplaats en een slaapplaats in één van de couchettes. U slaapt 100% vlak op een 15 cm dikke matras, geen mousse of dik campingmatje. Ook voorzien wij een zalig donsdeken in plaats van een reisdekentje, een hoofdkussen is zelf mee te brengen. Iedere couchette is afgesloten door een tussenschot en een gordijntje om de nodige privacy te garanderen.

In Dreaming Class kom je gegarandeerd uitgeslapen en ontspannen op je bestemming aan.

Wij voorzien op onze Dreaming Class bussen ook steeds een aantal budgetvriendelijke Sleeping Class plaatsen.

 

Sleeping class

Sleeping Class

Bij de budgetvriendelijke Sleeping Class plaatsen worden de zetels tijdens de tussenstop rond 23u, in een mum van tijd omgebouwd tot een volledig horizontaal bed. De zittingen op de onderrij worden op elkaar aangesloten en de rugleuningen worden opengeklapt op de bovenrij zodat er 2 slaapetages bekomen worden. Dit is een zeer goed alternatief als men niet zittend wil reizen en uitgerust ter bestemming wil komen. Wij voorzien een reisdekentje, een hoofdkussen is zelf mee te brengen.

De foto is indicatief en kan afwijken van de effectieve opstelling.