Skigebied Valtellina

011 340 145

Valtellina in cijfers

1225m - 3012m
16
18
8
53
139
33
Brussel
-
Valtellina

963 km
Brussel - Valtellina: 963 km
Ben je een fervent skiër en ski je niet graag twee keer dezelfde pistes? Met meer dan 200 km pistes heb je hier voor een shortski het ideale alternatief. We vertrekken hier steeds woensdagavond en maandagochtend ben je terug in België. Je skiet hier vier dagen in la bella Italia en je geniet van het bruisende Livigno en het magische Bormio.

Gastronomisch ga je hier zeker ook niets tekort komen. De regio staat gekend als een enorme wijnregio aan betaalbare prijzen. Ook de Italiaanse keuken vind je hier terug en je geniet hier van democratische prijzen.

Sneeuwzekerheid heb je hier vanaf begin december tot ver in april. De pistes lopen hier van 1200 m tot 3000 m hoogte met de wereldbekende FIS afdaling die hier naar jaarlijkse traditie wordt geskied.

Bormio wordt vaak gezien als het kleine broertje van Livigno. We skiën hier twee dagen in Livigno en twee dagen in het skigebied van Bormio. Zo heb je steeds de Mottolino- en Carosellozijde geskied in Livigno met een heuse après-ski. De andere dagen trekken we naar Bormio, Isolaccia, of Santa Cristina. Geniet samen met ons van deze fantastische skisafari!

Hotels in Valtellina

Hotel Li Arnoga *** bekijk dit hotel

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord