Teola

Teola

Hotel Teola** ligt op een strategische locatie, zeer dicht bij de skiliften van het populaire skigebied Mottolino en op een steenworp afstand van de gratis bushalte die naar het centrum van Livigno of naar Carosello 3000 leidt.

Het taks free centrum is te voet in  een paar minuten te bereiken, evenals Larix Park , het  avonturen park midden in de natuur waar u uzelf en vrienden kunt uitdagen.

Hotel Teola wordt gekenmerkt door zijn stijl, typisch en eenvoudig, maar met zorg en aandacht ingericht. De  kamers, sober maar functioneel, zijn ingericht met volledige respect voor de bergtraditie en genieten van een prachtig uitzicht op de bergen of de vallei van Livigno. Er is niet veel nodig om een ​​verblijf bijzonder te maken en de focus ligt op eenvoud, maar tegelijkertijd op het comfort van de klanten.

In de openbare ruimtes van het hotel is het mogelijk om gratis gebruik te maken van computers en dus van internet . Aan onze bar kunt u na een dagje sporten heerlijk ontspannen en daarna dineren in het restaurant. Lokale producten en typische Valtellina-gerechten wachten op u.

Aan de receptie spreekt men buiten Italiaans ook Engels.

Faciliteiten in dit hotel

option Aan de piste
option Wifi
option Bar
option Half pension