• Overzicht
 • Reisoverzicht
 • Reis Inclusief
 • Exclusief reis
 • Boeking
 • FAQ
 • Hotel
 • Skigebied

Avontuur beleven, nieuwe energie opdoen in een prachtige natuurlijke omgeving, indrukken verzamelen: het 4* Hotel Olympia in Reischach bij Bruneck is een oase voor actieve vakantiegangers en rustzoekers die waarde hechten aan een gezellige sfeer en warme Zuid-Tiroolse gastvrijheid .

Een plek van kracht voor lichaam en geest. Hotel Olympia is het perfecte startpunt voor een plezierige en afwisselende skireis op de Kronplatz in het Pustertal. Vrij uitzicht op de omliggende bergen inbegrepen.

Geen vakantiedagen meer over of gewoon te weinig tijd? Geen nood. Met een shortski ben je maar enkele dagen weg en kan je toch even helemaal uitrazen op de skipiste. De shortski, of ook wel miniski genoemd, wordt steeds populairder. Deze korte wintersportvakantie heeft dan ook veel voordelen. Voor de trouwe wintersportfanaten is het de ideale manier om meerdere keren per jaar op de latten te staan, terwijl de budgetbewuste nieuweling via een shortski ontdekt of wintersport voor herhaling vatbaar is.

Routes

Dag 1

Vertrek

U wordt opgehaald op de door U gekozen ophaalplaats.

Dag 2

Aankomst in het hotel

Aankomst in het hotel, ontbijten en de latten op.

Dag 3 en 4

Vrij skiën

Zorgeloos genieten van uw skidag

Dag 5

Vertrek naar België

Tot de laatste minuut skiën en terug naar België

Dag 6

Terug

U wordt afgezet op de door U gekozen opstapplaats

Half Pension

Extra ontbijt bij aankomst

Skipas

Toeristentaks

Avondmaal dag van vertrek

 • Prijsnaam:
  Begin
  Einde
  Groep (Min-Max)
  Prijzen
   
 • Prijsnaam: Sleeping Class
  Begin donderdag 2 december 2021
  Einde donderdag 2 december 2021
  1#Pers. - Geen limiet voor de grootte
   

  Volzet

 • Prijsnaam: Dreaming Class
  Begin donderdag 2 december 2021
  Einde donderdag 2 december 2021
  1#Pers. - Geen limiet voor de grootte
   

  Volzet

Geen details gevonden

2 zwembaden
Huisdieren toegestaan
Gratis parkeergelegenheid
Gratis WiFi
Restaurant
Skiën
Bar

Website Hotel

Het skigebied rondom de Kronplatz (2.275 m), Zuid-Tirols nr. 1 skiberg, geeft u met de skipas "Kronplatz" niet alleen plezier op de piste. Dankzij talrijke sneeuwinstallaties is het er van december tot april sneeuwzeker, 119 km pistes en 31 moderne opstapvoorzieningen tussen de 973 en 2.275 m hoogte zorgen voor onvergetelijk veel skiplezier voor jong en oud.

Voor beginners, kinderen en families is in het bijzonder de "CroniExpress" met zijn 8-persoonsgondel geschikt. Hier wacht 100 m brede piste met een hoogteverschil van 160 meter. Aan de top van de Kronplatz bevindt zich „Croniworld“ waar ouders de vooruitgang van hun kinderen kunnen in de gaten houden en van een wondermooi 360° panorama kunnen genieten.

De beide dalafdalingen "Sylvester" en "Herrnegg" daarentegen zijn enkele geschikt voor kenners en ervaren alpinisten! Snowboarders kunnen zich op de halfpipe uitleven. Geen enkel ander skigebied is zo veelzijdig en divers als Kronplatz!

Laagste punt 950m

Hoogste punt 2275m

Totaal km pistes 119km

Beginners 52km

Gemiddeld 42km

Moeilijk 25km

Website Skigebied