Hotel Sport di Colfosco ***

011 340 145
lekkere ladinische specialiteiten
nieuw: renovatie van kamers en wellness
gezellige bar met zonneterras
Hotel Sport wordt familiaal geleid door Manuela en haar broer Daniël. Het hoofdgebouw met restaurant en bar wordt aangevuld met een appartementhuis op amper 35 meter van het hotel. Hier beschikken we over mooie en grote familiekamers met alle comfort. Je moet niet over de openbare weg naar het hotel, dus is er geen gevaar voor de kinderen die hier meer dan welkom zijn.

De sauna en kleine wellness bevinden zich in het appartementhuis, dat op de benedenverdieping ook de toeristische dienst en een winkel huisvest. De skipiste die langs het hotel loopt, is een onderdeel van het circuit van de Sella Ronda, dat ons in de richting van Corvara brengt of in de andere richting naar Wolkenstein. Langs de andere kant van de piste ligt een leuke après-skibar!

Het hotel biedt een typisch Ladinische keuken met keuzemenu en uitgebreid ontbijtbuffet. Er is een gezellige Stube op het gelijkvloers en het restaurant ligt op de eerste verdieping. We komen hier nu voor het zevende jaar en telkens werden onze verwachtingen volledig ingelost. Ook zijn de prijzen ondanks het succes nog steeds aantrekkelijk!

Reizen naar Hotel Sport di Colfosco

Paasvakantie week 1 03/04/2021 - 11/04/2021 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord