Passo Sella Resort ****

011 340 145
mooie wellness met prachtig zwembad
ski-in ski-out op 2100m hoogte
Gescheiden slaapkamers
Het absolute nieuwe tophotel op de Sella Ronda.

Vaak renoveren hotels of breiden ze uit. Nieuwe hotels die gebouwd worden in deze streek zijn een uitzondering geworden. Dit nieuwe hotel werd opgetrokken op 2100 meter hoogte aan de piste en liften met de meest moderne snufjes in een prachtig mountain lodge decor afgewerkt met veel licht hout en mooie natuursteen uit de regio. Alan & Alan zijn de eigenaars van dit prachtige resort.

Voor de paasvakantie verkregen we hier nagenoeg het volledige hotel en gaven ze ons een mooie prijs met meer dan goede kinderkortingen. Alle kamers zijn ruim en bieden voldoende plaats met volwaardige bedden voor de kinderen. Daarenboven zijn er zelfs enkele suites met sauna en panoramisch zicht. De eigenaars hebben een topchef aangesteld die je gastronomisch zal verwennen met gerechten uit Zuid-Tirol, afgewisseld met Italiaanse en Ladinische specialiteiten.

‘s Ochtends word je verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet met zicht op de piste en lift met een prachtig panorama van rotsmassieven zoals we ze enkel kennen in de Dolomieten. Na dit ontbijt ben je volledig opgeladen om de ski’s of het snowboard aan te binden.

Tot slot heeft men ook gezorgd voor pure verwennerij na het skiën: de uitgebreide wellness en zwembad samen met een après-ski bar met binnen- en buitengedeelte. Dit is een topresort op een toplocatie. Wees er snel bij. Wij verwachten hier veel belangstelling!

Reizen naar Passo Sella Resort

Paasvakantie week 1 03/04/2021 - 10/04/2021 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord