Hotel Nassereinerhof ***S

011 340 145
Aan de lift en piste
Gezellige bar
Panoramisch zwembad
Door zijn hogere ligging krijg je vanuit de eetzaal een prachtig panorama over de pistes en het dorp van st anton. Op dit ogenblik verbouwt het hotel en wordt er begin december een volledige ondergrondse garage, een grotere wellness met alpenpanorama zwembad en enkele nieuwe kamers verwacht.

De ligging is werkelijk uniek te noemen aan de lift en piste alsook aan de start van het gezellige en autovrije gedeelte van St Anton. Ook de skiverhuur is op een paar passen van het hotel. De Nassereinerbahn brengt onmiddellijk in het midden van het skigebied vanwaar je naar verschillende kanten kan vertrekken voor een prachtige skidag. De laatste afdaling van de dag stopt voor het hotel.

De kamers hebben een grootte van 20 m² voor de standaard 2-persoonskamers tot 52 m² voor de grote familiekamers tot 5 personen met gescheiden slaapkamers met behoud van kinderkortingen. hiervoor wordt een kleine toeslag gevraagd (zie prijzentabel).

De dag start hier met een uitgebreid ontbijtbuffet. na het skiën kan je geniet van een Jausern met dagelijkse variaties van soepen en zoetigheden. ‘s avonds verwent de familie Cordin je met een heerlijk keuzemenu met verschillende thema-avonden zoals Italiaans, Tirools, grill en Fondue. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Reizen naar Hotel Nassereinerhof

Paasvakantie week 1 06/04/2019 - 14/04/2019 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord