Arthotel Cappella *****

011 340 145
nieuw: complete renovatie naar 5*-resort
uitgebreide wellness met infintypool
Ruime suites met gescheiden slaapkamers
Eigenaar en uitbater van de dit luxueus bergresort is zoon Claudio geworden. De kunstzinnige mama Renate geeft haar zoon vanaf vorig skiseizoen het volledige vertrouwen om dit luxeresort verder te zetten in eenzelfde stijl met zijn eigen accenten. De heuse Art Gallery heeft plaatsgemaakt voor een prachtige receptie. Nog steeds word je overdonderd door de kunstwerken!

De kamers zijn bijzonder luxueus ingericht en de suites kunnen de meest veeleisende klant tevreden stellen. We beschikken hier over vele grote familiekamers. Je zal merken dat de kinderprijzen bijzonder laag zijn voor de klasse van dit hotel. Bereken zeker je totale familieprijs als je wil vergelijken!

Het is evident dat het hotel beschikt over een uitgebreide wellness met verschillende sauna’s, whirlpools en natuurlijk ook een groot zwembad. Over het restaurant vertellen we je niet te veel en laten we je graag verrassen. We geven je alvast mee dat dit hotel vier ‘Maisons Rouges’ heeft in de Italiaanse Michelingids van 2013. De echo’s die we bekwamen van onze vorige groepsreizen waren meer dan positief. Het hotel ligt op de piste op het circuit van de Sella Ronda, vlak aan de skischool van Colfosco en de skihuur op 150 meter.

Wees er snel bij, we verwachten veel belangstelling voor dit hotel!

Reizen naar Arthotel Cappella

Paasvakantie week 1
Standaard
03/04/2021 - 11/04/2021 bekijk deze reis
Paasvakantie week 1
Suite
03/04/2021 - 11/04/2021 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord