Begeleide miniski, shortski & midweek

in Sleeping Class of Dream Class
011 340 145

100% Uitgerust en stressvrij genieten van je korte wintersportvakantie

Steeds inbegrepen

Vervoer per bus heen en terug in Sleeping Class of Dream Class
Ontbijt bij aankomst en avondmaal bij vertrek voor busreizigers
Verblijf in hotel in half pension
Skipas voor de maximale duur van de reis
Nederlandstalige reisleiding

Miniski in Sleeping Class

Steeds vertrek op donderdagavond voor twee nachten. Maandagochtend sta je voor dag en dauw terug in België na drie volle dagen skipret. De kortste vakantie voor mensen die intens willen genieten. Deze reizen zijn steeds volledig begeleid door één van onze Landscapeski-reisleiders. Trek er met hen op uit om de leukste plaatsjes en de mooiste pistes te leren kennen. De reis wordt uitgevoerd in Sleeping Class en de bus blijft ter plaatse om de transfers te voorzien van en naar de pistes. Een dekentje wordt steeds voorzien. Een kussen dat je zelf meeneemt is geen overbodige luxe.

Shortski in Sleeping Class

Steeds vertrek op vrijdagavond voor drie nachten. Woensdagochtend sta je terug in België na 4 dolle skidagen. Onze Landscapeski-reisleiders zijn steeds ter plaatse om jullie wegwijs te maken op de bestemming en om samen te gaan skiën. De reis wordt uitgevoerd in Sleeping Class en de bus blijft ter plaatse voor transfers te voorzien van en naar de pistes indien nodig. Een dekentje wordt steeds voorzien. Een kussen dat je zelf meeneemt is geen overbodige luxe.

Shortski in Dream Class

Steeds vertrek op vrijdagavond en terug op woensdagochtend voor 3 nachten met 4 dagen wintersportgenot in Dream Class. Bij onze vernieuwde Dream Class heb je een zitplaats én een ligplaats in een echt bed. Je slaapt hier alleen in een enkel bed van 60 cm x 200 cm, of per twee in een dubbel bed van 120 cm x 200 cm, absolute luxe en comfort gegarandeerd. Een dekentje wordt steeds voorzien. Een kussen dat je zelf meeneemt is geen overbodige luxe. Je kan dus steeds jouw singlebed reserveren zolang de voorraad strekt. Voor koppels raden we een dubbel bed aan.

Er is steeds een reisleider aanwezig op de bus en in volgende hotels en bestemmingen: Pension Angelo in Corvara, Hotel Alpen Village in Livigno en Hotel Basur in Flirsch/St Anton. Kies je voor één van deze hotels heb je steeds een reisleider bij je die met jou gaat skïen en is je reis van A tot Z begeleid. Indien je een ander hotel kiest op één van deze bestemmingen kan je nog steeds met onze reisleider gaan skiën en komt hij zeker een keertje voorbij. Op de bestemmingen Kronplatz en Ischgl heb je geen reisleider ter plaatse. De skipassen liggen steeds klaar aan de receptie van het hotel of aan het skipasbureau waar je op eenvoudig vertoon van de voucher aan de eerste skidag kan beginnen. Bij deze formule hebben wij echt hotels op toplocaties aan de lift en pistes!

Midweek in Dream Class

Steeds vertrek op maandagavond voor de ideale cocktail voor de perfecte skivakantie aan betaalbare prijzen! Je trekt er 4 nachten op uit met een skipas voor 5 dagen. Bij onze vernieuwde DreamClass heb je een zitplaats én een ligplaats in een echt bed. Je slaapt hier alleen in een enkel bed van 60 cm x 200 cm, of per twee in een dubbel bed van 120 cm x 200 cm, absolute luxe en comfort gegarandeerd. Een dekentje wordt steeds voorzien. Een kussen dat je zelf meeneemt is geen overbodige luxe. Je kan dus steeds jouw singlebed reserveren zolang de voorraad strekt. Voor koppels raden we een dubbel bed aan.

Tijdens de busreis is er geen reisleider aanwezig op de bus. Onze ervaren chauffeurs verzorgen hier de reisleiding, je kan hier bij hen terecht met al je vragen. Zij verzorgen ook steeds de busplanning. De eerste dag van aankomst en de laatste dag van vertrek is wel steeds iemand aanwezig op de bestemmingen Corvara, Livigno en St Anton. De skipassen liggen steeds klaar aan de receptie van het hotel of aan het skipasbureau waar je op eenvoudig vertoon van de voucher aan de eerste skidag kan beginnen. Bij deze formule hebben wij echt hotels op toplocaties aan de lift en pistes!

Midweek met les in Sleeping of Dream Class

Voel je je nog niet zo zeker op de ski’s of wil je graag een begeleide groepsreis met een gediplomeerde Nederlandstalige skimonitor bij jou in het hotel of op je bestemming, dan is deze formule echt iets voor jou. Voor een supplement van € 80 heb je 4 dagen les. Onze skimonitor neemt ook de reisleiding voor zijn rekening en voor al je vragen kan je steeds bij hem terecht. De dag van aankomst wordt er les gegeven van 13.30u tot 16.30u en de andere dagen steeds van 09.30u tot 12.30u, er wordt ook steeds minstens één dagtocht georganiseerd. Steeds vertrek op maandagavond. Je trekt er 4 nachten op uit met een skipas voor 5 dagen.

Bustypes

Bij Aktief-ski en Landscapeski reis je in verschillende bustypes. Hierbij heb je een overzicht met een woordje uitleg:

Royal Class: In dit bustype zit je met vier personen naast elkaar en heb je een stoelafstand van 94.5 cm minstens. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar met voesteun en veelal met beenplankje. Onze Royal Class bussen zijn steeds uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, flatscreens, luchrvering en dubbel remsysteem. Verder is er een koelkast en een toilet voor noodgevallen aanwezig. Deze uitvoering bestaat zowel in enkeldeck als dubbeldeck. Een comfortabele manier van reizen!
Bekijk foto's

First Class: In dit bustype zit je met drie personen naast elkaar. Dit verhoogt het reiscomfort enorm door de bredere zetels en je krijgt ook meer bewegingsvrijheid. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar met voesteun en veelal met beenplankje. Onze First Class bussen zijn steeds uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, flatscreens, luchrvering en dubbel remsysteem. Deze uitvoering bestaat zowel in enkeldeck als dubbeldeck. Een nieuwe en luxueuze vorm van reizen
Bekijk foto's

Sleeping Class: In dit bustype zit je met vier personen naast elkaar en heb je een stoelafstand van 83.5 cm. Deze bussen worden steeds omgebouwd iets voor middernacht naar volledig horizontale bedjes. Een dekentje wordt voorzien. Een kussen en/of een extra dekentje is geen overbodige luxe. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om uitgerust toe te komen op je vakantiebestemming. Dit type wordt enkel gebruikt bij de miniski, shortski & midweek.
Bekijk foto's

Dream Class: Bij onze vernieuwde Dream Class heb je een zitplaats én een ligplaats in een echt bed. Je slaapt hier alleen in een enkel bed van 60 cm x 200 cm, of per twee in een dubbel bed van 120 cm x 200 cm, absolute luxe en comfort gegarandeerd. Een dekentje wordt steeds voorzien. Een kussen dat je zelf meeneemt is geen overbodige luxe. Je kan dus steeds jouw singlebed reserveren zolang de voorraad strekt. Voor koppels raden we een dubbel bed aan.
Bekijk foto's

Geniet met ons van deze unieke en luxueuze reiservaring tegen betaalbare prijzen!

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord